Relevant studiearbejde

 

Konsulentfirma med fokus på udvikling, ledelse og administration af faglige foreninger, konferencer og kurser

Arbejdsopgaver

Vi skal bruge en studentermedhjælp, der kan lidt af hvert. Arbejdet består i at assistere vores projektledere med bl.a.:

  • Web-opdateringer (CMS, Typo3)
  • SoMe posts
  • Dataindsamling og -behandling
  • Kommunikation med vores kunders (foreningernes) medlemmer, samarbejdspartnere og deltagere på kongresser
  • Håndtering af videnskabelige abstracts til konferencer
  • Håndtering af certifikater til kursusdeltagere
  • Forefaldende kontoropgaver
  • Pakning af materialer i forbindelse med møder og konferencer

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for handel & økonomi, samfundsvidenskab, sundhed eller humaniora.

Vi foretrækker, at der er nogle år, til du afslutter dit studie. Du kan således enten være i gang med sidste del af din bachelor, hvorefter du skal fortsætte på din overbygning, eller lige være startet på overbygningen.

Du skal være god til at bevare overblikket og have sans for struktur og logistik. Du skal desuden være god til skriftlig kommunikation. Har du erfaring med Excel som planlægnings- og budgetværktøj, og/eller med opdatering af websider og sociale medier er det en fordel.

Da vi primært arbejder med internationale foreninger, foregår vores eksterne kommunikation på engelsk. Det er derfor vigtigt, at du taler og skriver godt engelsk. Hvis du kan kommunikere professionelt på tysk også, er det et ekstra plus.

Vi sætter en ære i at give foreningerne og deres medlemmer og interessenter en god betjening. Derfor forudsætter jobbet, at du er serviceminded, og evt. har erfaring med internationalt samarbejde.

Du skal kunne arbejde minimum 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage. I perioder vil der være mulighed for at arbejde flere timer, hvis du ønsker det.

Om  CAP Partner

CAP Partner arbejder som konsulenter og association managers for videnskabelige foreninger. Vi varetager alle typer af opgaver, såsom konferenceplanlægning og support, fundraising og generel sekretariatsbistand (Inkl. bestyrelsesrådgivning og -betjening, økonomistyring og administration samt koordinering af diverse arbejdsgrupper). Opgaverne spænder fra praktiske opgaver og administration til strategisk rådgivning.

Vi er en dynamisk virksomhed, der sætter service, engagement, udvikling og professionalisme højt. Vi er pt. 25 medarbejdere. Læs mere om CAP Partner>>

Skriftlig ansøgning kan sendes via e-mail til Teresa Krausmann, job@cap-partner.eu 
Vi håber at kunne afslutte ansættelsen inden 9. juli, så skynd dig at sende din ansøgning.

Kontakt

Teresa Krausmann

Tlf. 70 20 03 05

Adresse

Nordre Fasanvej 113
DK-2000 Frederiksberg
Denmark

Frist 

Hurtigst muligt