Conference Assistant søges

Vi søger en dygtig Conference Assistant til planlægning og afvikling af både face2face, virtuelle og hybride videnskabelige konferencer. Er du klar til at bruge din logiske, økonomiske og kreative sans og blive en del af en rigtig god arbejdsplads med søde, sjove og dygtige kollegaer? 

Hos CAP Partner er vi 38 medarbejdere, der trives i en flad organisationsstruktur, hvor der både er indsigt i beslutningsprocesser og økonomi og en uformel omgangstone. Vi har det sjovt sammen, og er gode til at hjælpe hinanden med alt fra faglig sparring til praktiske opgaver.

CAP Partner udfører opgaver for videnskabelige foreninger på bl.a. områderne foreningsudvikling og -administration, konferenceplanlægning, support og koordinering omkring udarbejdelse af videnskabelige publikationer samt udvikling og implementering af projekter.

I vores arbejde med at planlægge konferencer fokuserer vi på at konferencen skal give både deltagere, sponsorer og værter gode oplevelser, nye forbindelser og forhåbentlig også ny viden indenfor de givne økonomiske rammer. Vores kunder inkluderer både danske og internationale foreninger. Vi er bl.a. sekretariat for European Wound Management Association, samt professionel konferencearrangør for Diabetic Foot Study Group, European Bone and Joint Infection Society og mange andre.

Kontakt

Maiken Barsøe-Sayers eller Karen Svaneborg

Tlf. 70 20 03 05

Adresse

Nordre Fasanvej 113
DK-2000 Frederiksberg
Denmark

Frist

Hurtigst muligt

Dine opgaver

Arbejdet består i at assistere vores projektledere med bl.a.:

 • Web-opdateringer (CMS Typo3)
 • SoMe posts/newsletters
 • Fremstilling af marketing-materialer i forbindelse med møder og konferencer
 • Opdatering af ordrelister og produktionsplaner i excel.
 • Assistance til programlægningen af større konferencer
 • Håndtering af videnskabelige abstracts til konferencer
 • Kommunikation med vores kunders (foreningernes) medlemmer og samarbejdspartnere Dataindsamling og -behandling
 • Forefaldende kontoropgaver

Herudover er du naturligt med ude og hjælpe med at gennemføre konferencen på hotel eller konferencecenter i Danmark eller udlandet.

Vi forventer at du:

  • har afsluttet en kontoruddannelse/serviceuddannelse/kortere videregående uddannelse e.l. gerne HHX, markedsføringsøkonom, fra CBS eller lign.
  • er god til at bevare overblikket og har sans for struktur og logistik. Du skal desuden være god til skriftlig kommunikation, og kunne arbejde i Excel.
  • er god til at kommunikere på engelsk, både skriftligt og mundtligt, da vi primært arbejder med internationale foreninger.
  • er serviceminded og sætter en ære i at give foreningerne, deres medlemmer og interessenter en god betjening, og evt. har erfaring med internationalt samarbejde.

  Besøg os, og lær mere om os på https://cap-partner.eu/

  Ansøgning og CV fremsendes per e-mail til job@cap-partner.eu

  Vi behandler ansøgninger løbende, og håber at have afsluttet ansættelsesprocessen i slutningen af august 2022 således at kandidaten kan starte 1. oktober.

  For spørgsmål angående stillingen, kontakt Maiken Barsøe-Sayers eller Karen Svaneborg på tlf. 70 20 03 05.