Er du vores nye praktikant? CAP Partner søger to kommunikationspraktikanter (vinter/forår 2024)

Styrk dit CV med et praktikophold hos CAP Partner!  Her vil du få mulighed for at bruge dine teoretiske kompetencer inden for kommunikation, marketing og grafisk design i reelle cases fra det virkelige liv. Vi giver mulighed for en sjov og spændende praktikperiode med så meget ansvar, udvikling og læring, som du har mod på.  

 

Kribler det efter at formidle budskaber, når dine fingre glider over tastaturet? Har du et skarpt blik for, hvordan man skruer en lækker infografik sammen? Og er du i gang med en uddannelse inden for kommunikation, marketing eller grafisk design? Så er du måske vores nye praktikant i CAP Partner.  

Til opstart i januar/februar 2024 søger vi to praktikanter, der har lyst til bringe deres viden og kompetencer i spil for at bidrage til de bedste resultater for vores kunder.   

Hvem er du?  

Du er formodentlig i gang med at uddanne dig i kommunikation på et universitet, en handelshøjskole eller DMJX.  Hvad din uddannelsesretning helt præcist hedder, går vi ikke så meget op. 

Det vigtigste er, at du synes det er spændende at arbejde med budskaber, har et godt grafisk øje, og at du ikke bliver udfordret af, at det meste foregår på engelsk. f

Hvad kommer du til arbejde med  

I CAP Partner arbejder vi for videnskabelige foreninger (primært videnskabelige foreninger indenfor det sundheds- og naturvidenskabelige) i Danmark, Europa og USA.

 Vi tilbyder sekretariatsbetjening, konferenceorganisering og projektledelse og varetager i den forbindelse mange forskellige opgaver, hvor grafisk design, kommunikation, marketing og webudvikling spiller en væsentlig rolle.   

Som praktikant i vores kommunikationsafdeling vil du derfor få lov til at arbejde med alsidige opgaver inden for content-marketing disciplinen.

Det kunne for eksempel være at oprette en WordPress hjemmeside, der er både lækker, brugervenlig og søgeordsoptimeret, eller at skrive et nyhedsbrev til en sundhedsfaglig læsergruppe. Det kunne også være at deltage i konferencer for at producere indhold til en kundes sociale medier. 

   Vi tilbyder dig 

  • Et alsidigt praktikophold, hvor du får erfaring med at arbejde internationalt, med engelsk som det primære arbejdssprog 
  • Indblik i hvordan videnskabelige foreninger og NGO’er arbejder   
  • Udvidelse af dit netværk og professionel erfaring med kommunikation, marketing og grafisk design 
  • Indflydelse på dine arbejdsopgaver   
  • Mentorstøtte og løbende sparring  
  • Et godt arbejdsmiljø og søde kollegaer 
  • Evt. mulighed for at assistere på konferencer i udlandet  
  • Praktikløn eller erkendtlighed – afhængig af hvad dit studie giver mulighed for 

  orløbet, sådet passer bedst muligt med dine studieplaner. 

  Om CAP Partner  

  CAP Partner har over 20 års erfaring med sekretariatsbetjening, konferenceorganisering og projektledelse for videnskabelige foreninger i Danmark, Europa og USA. Vi har cirka 45 medarbejdere i alle aldre. Vi trives i en flad organisationsstruktur og har en uformel omgangstone. Vi har det sjovt sammen og er gode til at hjælpe hinanden med alt fra faglig sparring til praktiske opgaver.  

  Du kan læse mere om os her: www.cap-partner.eu

  Praktikperioden 

  Som udgangspunkt vil praktikopholdet forløbe over fire-fem måneder med opstart i midten eller slutningen af januar 2024. Vi er dog fleksible og vil gerne tilrettelægge forløbet, så det passer bedst muligt med dine studieplaner. 

  Send os din ansøgning

  Ansøgning og CV fremsendes pr. e-mail til: job@cap-partner.eu.

  I emnelinjen skriver du: ”Praktik vinter/forår 2024” . 

  Vi afholder samtaler i uge 44 og 45, så tøv ikke med at sende os din ansøgning snarest muligt.  

  Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

  Spørgmål?

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Communications Officer Signe Sten Holst på ssh@cap-partner.eu eller tlf. 29 67 34 32. 

  Kontakt

  Communications Officer
  Signe Sten Holst 
  Tlf. 29 67 34 32 

  Adresse

  Nordre Fasanvej 113
  DK-2000 Frederiksberg
  Denmark

  Frist

  Onsdag den 25. oktober 2023

  Join our team. Internship in 2024 for communicatio and marketing.